Rouwcentrum 't Dennehuys

rouwcentrum in Waalre

't Dennehuys

Na het overlijden kunt u ervoor kiezen om de persoon die u lief was thuis op te baren of om dit in een rouwcentrum te doen. Rian van Leest Uitvaartverzorging beschikt over een eigen rouwcentrum in Waalre: ’t Dennehuys aan de Dennelaan 1 in Waalre (Aalst). Hier kunt u op een warme, intieme en ongedwongen manier afscheid nemen, zonder dat u daarbij gestoord wordt door een andere familie.

’t Dennehuys is een kleinschalig rouwcentrum dat in een groenrijke omgeving ligt. De tijd nemen om afscheid te nemen van degene die u lief was staat hier hoog in het vaandel! Nu kan het nog, dadelijk niet meer...

In ’t Dennehuys is een ruime, knusse en huiselijke familiekamer aanwezig waar men elkaar kan ontmoeten bij een kopje koffie of iets anders, en waar u samen afscheid kunt nemen. Aan de familiekamer grenst de rouwkamer waar de overledene wordt opgebaard op een bed. Deze kamer kan door de nabestaanden worden aangekleed met bijvoorbeeld foto’s, bloemen en tekeningen.

Omdat sommige mensen het op prijs stellen om meerdere keren per dag bij de persoon te zijn die hun lief was, is er een kleine 24 uurskamer ingericht. Bij deze kamer hoort een keukentje met een koelkast met diverse dranken, en een magnetron. Van deze ruimtes kunt u als nabestaanden een eigen sleutel krijgen. Mocht u het niet prettig vinden om zonder begeleiding naar ’t Dennehuys te gaan, dan kunt u met een telefoontje in overleg een bezoek plannen.

Bezoekadres 't Dennehuys
Dennelaan 1, 5583 AC Waalre.

Opgelet: ongeacht of u een uitvaartverzekering hebt, bent u in principe vrij om de persoon die u lief was in een rouwcentrum van uw keus te laten opbaren.
Belangrijk: voor de mensen in Waalre die te maken hebben met een verzekering geldt dat zij verzekerd zijn voor het opbaren in ’t Dennehuys. Vanuit zakelijk oogpunt zal de verzekeraar u niet op ’t Dennehuys attenderen. Toch heeft u daar als verzekerde alle recht op!