Rian van Leest

Rian van Leest

Wie is Rian?

Mijn naam is Rian van Leest en mijn doel is om uitvaarten te verzorgen op een warme, betrokken manier, waarbij de nabestaanden later kunnen terugkijken op een goed verlopen periode van de melding tot en met de dag van de uitvaart. Als in die periode alles naar wens geregeld en georganiseerd is, geeft dit de nabestaanden een goede start van het rouwproces. En dat is juist wat ik wil, dat de nabestaanden goed hun rouwproces ingaan door terug te kunnen kijken op een week die goed verlopen is. Waar gehuild maar ook gelachen is en waar op een mooie, warme en goede manier afscheid is genomen van degene die hun lief was. Dit is zo ontzettend belangrijk!

In 2010 ben ik gestart met Rian van Leest Uitvaartverzorging en ’t Dennehuys in Waalre. Daarvoor werkte ik bij verschillende uitvaartondernemingen. Die ervaringen hebben ervoor gezorgd dat het steeds helderder werd waar mensen behoefte aan hadden in uitvaartbegeleiding. Zo ben ik gekomen tot de invulling die nu mijn handelsmerk is.
Kernwoorden daarbij zijn:

  • betrokkenheid;
  • aandacht en tijd nemen;
  • oog voor detail;
  • dingen uit handen nemen, waardoor de nabestaanden zich optimaal kunnen richten op het afscheid nemen.

Wilt u een nadere kennismaking met mij, dan kunt u vanuit heel Nederland en Vlaanderen contact met mij opnemen, ook als u alleen advies zou willen.